juli 2012 (benedictefh)

kristiansand ~ video

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 20:15 Kommentarer: 5

Hallo Nå tenkte jeg att det var på tide med en videoblogg, så her kommer videoen fra Kristiansand, håper dere liker den! 

-hva syns du? 

anbefaling vær søndag?

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 15:42 Kommentarer: 8

hallo♥ Hva syns dere med og ha èn anbefaling vær søndag, sånn att jeg anbefaller fks ett sminke prudukt eller hår prudukt osv. Også kan dere komme med forslag liksom '' kan du anbefalle kremer ++ '' elle noe slikt viss dere skjønner♥ 

jeg vett att det sr ut som bilde er kuttet, men det var meningen att det skulle det! 

-hva syns dere om ideèn? ♥ 

god morgen

  Dato: 31.07.2012 Klokken: 12:39 Kommentarer: 7

Hallo ♥  I dag våknet jeg av torden og lyn, først trudde jeg bare att jeg drømte! Vi har jo hund også, vi måtte jo lufte Pia så hu kunne gå på do jeg nektet siden jeg er liv redd lyn så da var Vilde så snill og gikk ut med henne siden vi er alene hjemme.. 

- videoen fra kristiansand kommer senere, om dere vil! ♥ 

 blogg og lese?

  Dato: 30.07.2012 Klokken: 19:24 Kommentarer: 6

HalloAkuratt nå sitter jeg her med Vilde, kjeder oss ganske så lurte på om dere har blogger dere vill ambefale jeg leser gjerne deres! 


iloveyou babe

-skal jeg lese din blogg?

 

you only live once

  Dato: 30.07.2012 Klokken: 13:10 Kommentarer: 6

hei! det er vilde her, jeg tenkte bare og gjeste blogge for henne idag! Benedicte har vært veldig opptatt og så har hun vært i kristiansand. Sååe hun har vært veldig opptatt de siste dagene, men er nå tilbake. Derfor har jeg overskriften " you only live once" for det betyr jo at hun, må ha ferie en gang fra bogging hun også og den tok hun nå, men som jeg sa NÅ ER HUN TILBAKE! det kommer bilder fra kristiansand senere, sier Benedicte!

Ja, for dere som ikke en gang vet hvem jeg er så heter jeg Vilde, jeg er hun med brillene på bildet! JA, brillene er ekte og med styrke. Til vandelig har jeg ikke bølger i håret, for dere som skulle lure! Ja, jeg og Benedicte er både bestevenner, tre meninger og sist men ikke minst ste søstre! Jeg har også en blogg som du kan besøke ved og TRYKKE HER! nok om meg, nå skal jeg fortelle litt mer om Benedicte blir kanskje ikke så lang for da kan det ta år og dager før den blir ferdig!

Hello Benedicte! Jeg vil bare si noen korte ord om deg nå som jeg først gjesteblogger, først og fremst er jeg utrolig glad ideg♥ Jeg er sååååååå glad for at jeg faktiskt har blitt kjent med deg. Vi har gjort masse sammen som f.eks reist til syden ett par ganger, noe som alltid har vært kjempe koselig! Vi har vært på shopping sammen, sverige, stavanger, kongeparken! Du er bare rundt 50 dager eldre enn meg, noe jeg er glad for. Om du hadde vært mye yngre eller eldre enn meg alså snakk om år i forskjell hadde du ikke vært den samme Benedicte som du er nå idag, om du ikke hadde vært den samme Benedicte vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten deg♥ har ikke tid til mer, bye bye! noen som vil ha mer gjesteblogging fra meg? :o

rainy day!

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 23:35 Kommentarer: 4


Nisselue (?!?!) what , det er jo sommer halloo!?!?! 

Skrev det i går kl 18:00: 

Hei! tok fram kamera i sta, og tenkte jeg skulle ta litt rare bilder til dere! :-) sånn går det når man kjeder seg! 

ouftit 23/07-2012

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 17:10 Kommentarer: 7


topp- bikbok! buske-bikbok! veske- h&m! 

-tycks?

kristiansand!

  Dato: 23.07.2012 Klokken: 12:24 Kommentarer: 10

Hallo! På torsdags ettermiddag reise eg te lyngdal, med mamma,dennis,mario,sander,tante,onkel,rikke,sanna og Camilla! Gleder meg utrolig masse, kan ikke vente. Vi skal ligge i en leilighet på campingen, på fredag kl 8-halv 9 tiden kjører vi til krisitansand for og dra til dyreparken tar selfølgelig med kamera så det kommer bilder, men jeg kommer ikke til og blogge fra torsdag til søndag siden vi er jo der borte og da vil jeg ikke. På lørdagen skal vi på gratis badeland som er på campingplassen og det blir også utrollig kjekt! Gleder meg som en liten unge! 

-vært i dyreparken før?

gratulerer så masse med dagen mamma

  Dato: 22.07.2012 Klokken: 20:03 Kommentarer: 9

hallo alle sammen!♥ I dag har mamma bursdag så vi kom nettopp hjem fra tante hele familien var samlet, utrolig koselig med kaker og god mat! Gratulerer med dagen verdens beste mamma!♥ 

Gratulerer så masse med dagen verdens beste mamma! Tenk nå er du 33år og eg er veldig glad for att du er ein ung mor, og eg er utrolig glad for att du har vært ein kjempe kjekk mamme for meg i heile 13 år! Du har levd mongen år uten meg og håpe du har hatt ett bra liv då uten meg men eg kom jo te verden og då tenke eg meg att du blei utrolig glad! ♥ Eg kunne ikke tenkt meg ein aen mamme enn deg får du er den kjekke og du er verdens beste mamme! Og eg er ein skikkelig mamme dalt og det håpe eg du er glad for men det er bare fordi eg er utrolig glad i deg og eg vil ikke mista deg elle noe! Og eg kunne ikke!!! bytta deg mot ein aen mamme ikkje mot 1000000.- eller noe sånn eg vill ha deg og ingen andre! Eg elske deg over alt på jord du betyr alt for meg! Og takk for att du har stilt opp for godt og vondt! Så GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MAMME! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Jeg skrev dette til mamma på facebook, folk kommenterte att de fikk tårer det var utrolig kjekt og høre!
oii det svarte var jeg ikke klar over, vett ikke hva det er! 

-vil du gratulere henne med dagen!? ♥


I dag er det også 1 år siden terroren i oslo sjeddde! kondulerer så masse til de som mistet noen! 

ny ring

  Dato: 22.07.2012 Klokken: 14:28 Kommentarer: 5

Hei! I går var jeg jo på oasen med Rikke, og da kjøpte jeg en ring den er utrolig fin! -SYNS?

det kommer ett innlegg i kveld om hvor jeg skal! 

chilling

  Dato: 21.07.2012 Klokken: 21:07 Kommentarer: 3

Hei! Nå er det noen dager siden eg blogget, sorry for det alså har bare ikke hatt tid! Jeg har vært med Camilla siden tirsdag til i går, men men det går vell bra tenker jeg. I dag har jeg værtfall hatt besøk av Rikke,tante og Sanna, utrolig gøy,  jeg har vært med Rikke ned på oasen og kikka og da kjøpte vi oss litt snop og ein ring og litt sånn kan vise ringen senere. Skal snart se film ''with the family'' og lage milshake! 

!

-syns? Reiser vekk på torsdag eller fredag, kommer ett innlegg om hvor jeg skal senere! :* 

Bloggrape!

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 19:58 Kommentarer: 3

Så dette er en bloggrape, av CBieber<3 haha løøv uu Dicte<3 JUSTIN BIEBER! Btw, besøk www.jdbieberimagines.blogg.no for kule historier haha, Wii<3

chill

  Dato: 17.07.2012 Klokken: 13:53 Kommentarer: 2

Hallo♥ Nå sitter jeg her med Vilde, hun sov over hos meg i natt! Det var utrolig koselig! VI koste oss masse! I går kveld fra klokken 11 til halv ett på kvelden holdt vi på med en videoblogg, Vilde skule filme men det gikk bra til slutt men vi endte opp med latterkrampe hele tiden, videoen kommer senere! Snakkes!  Camilla ska ligger her i dag!
outfit

  Dato: 16.07.2012 Klokken: 19:52 Kommentarer: 4


-tycks? ♥

converse

  Dato: 12.07.2012 Klokken: 14:23 Kommentarer: 6

tycks? ♥

drømme outfit

  Dato: 11.07.2012 Klokken: 19:22 Kommentarer: 7


tycks? 

himmelen

  Dato: 10.07.2012 Klokken: 17:05 Kommentarer: 6

hei alle søte folk! ♥ i går hadde jeg vekkerklokke på, siden jeg MÅTTE så opp klokken halv 9 får og bestille justin bieber billetter! han kommer nemmelig til Oslo i april neste år, så jeg satt i flere timer og prøvde og bestille og bieberfever ble lagt ned siden alle skulle inn med en gang osv.. Men ca i 12 tiden i går klarte jeg endelig og få tak i 3 billetter til justin bieber konserten, skal der med Mamma og tanten min!♥ Vi reiser ca i 9 tiden på morgenen med fly den 16 april, og når vi kommer ned finner vi hotellet og drar ut og spiser og går på shopping før konserten, så drar vi på konserten og drar og spiser på resturang etter på, drar vi og legger oss! Den 17 april tar vi toget til ett shopping senter, med over 100 butikker!!!!! ♥ gleder meg kjempe masse, kommer til og bli verdens beste dager! - noen andre så skal?

Ukens instagram #1

  Dato: 09.07.2012 Klokken: 18:28 Kommentarer: 4

Hei! Chatrine ble ukens instagram denne uken, hun hadde kjempe fine bilder og mange followers så da måtte jeg bare velge henne! Til de som ikke ble ukens instagram denne uken, kan bli en av de som kan bli neste uke, snakkes så lenge!

Dere burde followe henne! Sykt flink til og opptatere!

ukens instagram

  Dato: 09.07.2012 Klokken: 14:31 Kommentarer: 5

Hei! Nå tenkte jeg att jeg skal begynne med ukens instagram, jeg kårer en hver mandag! Så det betyr att jeg begynner med det i kveld, så alt dere må gjøre er og skrive brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så snakkes vi så lenge! -skal du være med? 

                                         


10 ting dere kansje ikke viste om meg

  Dato: 08.07.2012 Klokken: 18:13 Kommentarer: 5

♥Tenkte og si  10  ting dere kansje ikke viste om meg!!!! 

jeg elsker fisk elle taco, så viss folk spør meg og hva jeg vill ha til middag vill jeg helst ha fisk elle taco!

viss jeg får penger, MÅ jeg bruke de opp med en gang... ( men har blitt litt flinkere nå, når jeg kommer hjem fra shopping pleide jeg og har 0-19 kr igjen men nå har jeg fra 100-150 kr igjen (Y) 

jeg må har noe og gjøre på hele tiden, vist ikke blir jeg veldig sur og irretert.. 

jeg er ofte sur, ( det syns vertfall noen av besteveninnene mine ) 

eg sitter alltid på dataen, vist ikke så sitter jeg på telefonen! 

jeg har 2 katter og en hund 

jeg har skilte foreldre

jeg blir fort lei meg

jeg bryr meg veldig mye om venninene mine, og att de skal ha det bra. 

jeg er litt(mye) fan av justin bieber ♥ 

-noe dere ikke viste? ( si det gjerne i kommentarfelte ) 
resultatet!

  Dato: 04.07.2012 Klokken: 21:31 Kommentarer: 9

Heeii! Jeg var jo hoss firsøren på mandag, men da ble det mislykket så jeg skulle komme igjen dagen etter på og da fikk jeg det gratis, så skulle vi ta det ett takk mørkere enn det fargen var først,. Men tenkte bare og vise dere resultatet, så snakkes vi senere! -hva syns du? likte du det best blondt , eller bruneteblond? 


frisøren next

  Dato: 02.07.2012 Klokken: 12:42 Kommentarer: 7

Heii! Nå stikker jeg snart til frisøren, så jeg må skynde meg! Det kommer før og etter bilde senere om det blir fint, spørs litt. Jeg skal ha masse tynne brune striper, er ganske spendt, kansje det blir mobil blogging i mens jeg er der spørs! men vi snakkes <3
pictures

  Dato: 01.07.2012 Klokken: 18:53 Kommentarer: 6

Hei! ♥ jeg har ett spørsmål til dere, hva syns dere er finest av farge , eller svart hvit? ♥ Og hva vill dere helst ha på bloggen? -hva vill DU helst ha?  

svart , hvit? 

farger? 

 

romvideo

  Dato: 01.07.2012 Klokken: 16:12 Kommentarer: 9

Hallo! Tenkte og slenge inn ett innlegg til dere nå av rommet mitt hos pappa. Så håper dere liker den så snakkes vi senere!  

Ukens spørsmål #2

  Dato: 01.07.2012 Klokken: 14:06 Kommentarer: 8

-hvilke bunad har du?

jeg har hadanger, men får ny til komformasjonen da skal jeg ha rogaland! 

-går det an og filme med kamera ditt?

ja, det er det jeg filmer med! 

-skriver du med høyre eller venstre?

venstre, det er jo BEST :- ))

-når er du født?

1.september 1999

-har du farget håret ditt?

nei, har stripet det!  11 eller 12 juli skal jeg til frisøren og gjøre noe spenende!

kan du rom video av begge rommene dine? 

ja, filmet hos pappa i går! Så den kommer ut litt på dagen i dag! 

- hvor får du inspirasjonen fra? 

andre blogger!

- dine topp 10 bloggere?

l0ve, auroramohn , vildeelarssen, suniie, h0g , krisssy , kommer ikke på flere!

- favoritt blogg som ikke er på topplista ( hele norge) ?

vildeelarssen

- hvilket kamera har du? 

canon eos 550 D
- favoritt sang nå for tiden?

if i die young 

- fineste personen du vet om, som er topp blogger?

Erika mohn kvam så klart!

- hva liker du mest med og ha blogg?

kommentarene! 

- hvorfor blogger du?

fordi det er kjekt, men av og til er det drit kjedelig! 

Hvilke blogger leser du?

l0ve, auroramohn, vildeelarssen , h0g , krisssy 

Yndlings land?

vetikke

Hva vil du bli når du blir stor?

haha, jeg vil bli barnelege : - D

Hvor vil du bo?

haugesund ? 

Yndlings butikk?

bikbok, monkey .. 

Favoritt plagg?

kan vise det en annen gang! 

-bra svart? 

god morgen

  Dato: 01.07.2012 Klokken: 12:16 Kommentarer: 7

Hallo! ♥ God morgen! Våknet ganske så seint i dag, i dag har jeg ingen planer for dagen blir sikkert bare og slappe av og blogge ♥ Jeg er på 12 plass i dag på karmøy blogg liste, wiii hadde 111 sidevisninger i går, jeg elsker dere!!!! ♥ -har du noen spesiele planer for dagen?