April 2012 (benedictefh)

you only live once

    Dato: 30.07.2012 Klokken: 13:10 Kommentarer: 6

hei! det er vilde her, jeg tenkte bare og gjeste blogge for henne idag! Benedicte har vært veldig opptatt og så har hun vært i kristiansand. Sååe hun har vært veldig opptatt de siste dagene, men er nå tilbake. Derfor har jeg overskriften " you only live once" for det betyr jo at hun, må ha ferie en gang fra bogging hun også og den tok hun nå, men som jeg sa NÅ ER HUN TILBAKE! det kommer bilder fra kristiansand senere, sier Benedicte!

Ja, for dere som ikke en gang vet hvem jeg er så heter jeg Vilde, jeg er hun med brillene på bildet! JA, brillene er ekte og med styrke. Til vandelig har jeg ikke bølger i håret, for dere som skulle lure! Ja, jeg og Benedicte er både bestevenner, tre meninger og sist men ikke minst ste søstre! Jeg har også en blogg som du kan besøke ved og TRYKKE HER! nok om meg, nå skal jeg fortelle litt mer om Benedicte blir kanskje ikke så lang for da kan det ta år og dager før den blir ferdig!

Hello Benedicte! Jeg vil bare si noen korte ord om deg nå som jeg først gjesteblogger, først og fremst er jeg utrolig glad ideg♥ Jeg er sååååååå glad for at jeg faktiskt har blitt kjent med deg. Vi har gjort masse sammen som f.eks reist til syden ett par ganger, noe som alltid har vært kjempe koselig! Vi har vært på shopping sammen, sverige, stavanger, kongeparken! Du er bare rundt 50 dager eldre enn meg, noe jeg er glad for. Om du hadde vært mye yngre eller eldre enn meg alså snakk om år i forskjell hadde du ikke vært den samme Benedicte som du er nå idag, om du ikke hadde vært den samme Benedicte vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten deg♥ har ikke tid til mer, bye bye! noen som vil ha mer gjesteblogging fra meg? :o